Monday, December 16, 2013

NYC | SEPHORA HAUL


Hourglass Ambient Lighting Powder in Diffused Light

Laura Mercier Mineral Powder in Real Sand

Make Up Forever HD Foundation in N118

NARS Guy Bourdin One Night Stand cheek palette

NARS Sheer Glow in Santa Fe
Urban Decay Vice 2 Palette
Glamglow Youthmud Tinglexfoliate Treatment

Haul number two of three. This time it's a Sephora haul. I didn't go as wild as I thought I would, mainly because I had already spent way too much in MAC. I decided to get the Sephora Superstars set because it had a lot of products I really wanted to try out. For example the Josie Maran Argan Oil and Origins Gin Zing eye cream, that have been working wonders on my skin since I purchased the set (I've also tried the Glamglow Youthmud and it's pretty amazing). I was so excited when I finally got my hands on the Make Up Forever HD and NARS Sheer Glow foundation, they've been on my wishlist for ages. So I have high hopes for these very hyped up products. Super stoked with everything I got. Next post will be the drugstore stuff I got then I will be back with something else then a haul, hopefully a FOTD. Hope you are having a lovely day! 
 //Jæja, verslunarfærsla tvö af þrjú. Í þetta skiptið er það frá Sephora. Ég missti mig ekki eins og ég átti von á að ég myndi gera, en það var líklegast afþví ég hafði eytt alltof miklu í MAC fyrr í ferðinni. Ég keypti Sephora Superstars settið því það innihélt ýmsar vörur sem mig hefur langað að prófa í langan tíma. T.d. Josie Maran Argan Oil og Origins Gin Zing augnkremið sem hafa verið að fara virkilega vel með húðina á mér (er líka búin að prufa Glamglow Youthmud og það er virkilega æðislegt). Ég var of spennt þegar ég keypti mér loksins NARS Sheer Glow og Make Up Forever HD farðana, enda hafa þeir báðir verið á óskalistanum mínum í nokkur ár. Hef háar væntingar fyrir þessar umtöluðu vörur. Er virkilega ánægð með allt sem ég keypti og hlakka til að prufa allt betur. Næsta færsla verður sú síðasta af því sem ég keypti, en hún verður "drugstore". Svo byrja ég að koma aftur með klassískar face of the day færslur og fleira.

PS. If you want an in depth review on any of these products please leave me a comment! //PS. Ef það eru einhverjar vörur sem þú villt sérstaka færslu um þá máttu láta vita í commentunum!


1 comment:

  1. I know you'll love Sheer Glow. I'd love to see a review on the MUFE foundation. Great haul xx

    ReplyDelete

Thank you for commenting! It means a lot x

Blogger Template designed By The Sunday Studio.