Sunday, December 14, 2014

HELLO AGAIN

A BEAUTIFUL DAY IN ST. AUGUSTINE 

Hello, it's been a while.. I've been away on a little two week vacation. The boyfriend and I went to Florida with my parents and their friends and we all had a lovely time - everything from relaxing by the pool to watching a spacecraft take off from earth (yes, we watched Orion take off up into space, it was crazy cool). I did a whole lot of shopping, went to Universal Studios and Kennedy Space Center and I bought my first beer in America (21 baby), fun times!

I had planned on being a good blogger and post some blog posts whilst away but in the evening when I had planned on blogging I was just too darn tired to even move a finger - so no blogging happened. But I did pick up some amazing products that I can't wait to share with you guys - so even though I'll be very busy this week I'mma post some make up goodness on the blog (I might even sneak in a little giveaway, who knows?). I've been trying to grow the balls to film a haul video but I have a sneaking suspicion that I won't, YouTube simply frightens me..

//Ég er komin til baka! Ég eyddi síðustu tveimur vikunum (12 dögum) í Florida með kæró, foreldrum mínum og vinum þeirra. Allir skemmtu sér konunglega og gerðum við margt, allt frá því að liggja í leti á sundlaugarbakkanum í það að horfa á geimflaug skjótast út í geim (já, ég fór að sjá Orion, það var brjálæðislega kúl). Ég verslaði helling, fór í Universal Studios og Kennedy Space Center og keypti meira að segja minn fyrsta bjór í Ameríku (21 baby). Bara fjör!

Ég ætlaði nú að vera góður bloggari og halda lífi á blogginu þó ég væri í burtu en það gekk ekki svo vel - á kvöldin þegar ég hafði planað að blogga var ég dauðþreytt og hafði varla orku í að hreyfa einn fingur. En ég verslaði nóg af fínu og hlakka til að deila því með ykkur! Planið er stíft þessa vikuna en ég ætla samt að koma upp færslum með fallegum vörum (og ég lauma jafnvel smá gjafaleik með). Mig langar rosalega að taka upp haul myndband þar sem ég sýni ykkur allt það fína sem ég keypti en ég efast um að ég geri það, YouTube einfaldlega hræðir mig.4 comments:

 1. Þú ert babe og ég hlakka til að sjá hvað þú keyptir í fyrirheitna landinu! x

  ReplyDelete
 2. Ég styð haul myndband!

  ReplyDelete
 3. Sounded like you had a fun time in Florida =D My goal is to go to Disney World if I get to Florida.

  ReplyDelete
 4. Wow, I live about 45 minutes from there! So cool! <3

  Sofia | palelily.blogspot.com

  ReplyDelete

Thank you for commenting! It means a lot x

Blogger Template designed By The Sunday Studio.