Monday, May 25, 2015

REVIEW • MAYBELLINE FIT ME CONCEALER


This wont be a long review but I want to tell you about my love for the about the Maybelline Fit Me Concealer, the very good and affordable concealer that makes me look fresher in seconds. 

The Fit Me concealer is quite liquidy and offers medium coverage and is very easy to blend. I find it works best under they eyes (it's a great highlighting concealer if you can find a shade that's light enough) but I don't recommend it for blemishes (I always go for a thicker consistency when covering those up). It does crease a little under my eyes but I always set my under eyes with a powder so it doesn't bother me too much. I have the shade 15 Fair (the lightest one there is), which is a light shade with a pinky undertone and matches me pretty well. I wish they would release a lighter shade, with a yellow undertone - then it would be PERFECT. 

Maybelline did such a good job with this concealer, I love the consistency and I adore the applicator, I just swipe and blend! Great drugstore find.

//Þetta verður ekki löng færsla, en ég ætla að tala um eitt af mínum uppáhöldum, Maybelline Fit Me hyljarann. Hinn góði og ódýri sem gerir mig sætari á nokkrum sekúndum.

Fit Me hyljarinn er nokkuð blautur, gefur miðlungs þekju og blandast mjög auðveldlega. Mér finnst hann bestur undir augun (hann er snilld sem highlighter ef þú finnur nógu ljósan lit) en ég mæli ekki með honum á bólur (ég nota alltaf þykkri hyljara í svoleiðis). Hann safnast aðeins í línur undir augunum en það pirrar mig ekki því ég nota hvorteðer alltaf púður til að setja þar. Ég á litinn 15 Fair (sem er, held ég, sá ljósasti), sem er ljós bleiktóna litur sem hentar mér nokkuð vel. Ef þau myndu gefa út ljósari lit með gulum undirtón þá myndi ég hoppa hæð mína af gleði!

Maybelline stóð sig mjög vel með þennan hyljara, ég elska áferðina og ásetjarinn er fullkominn, ég bara klíni honum á mig og blanda. Fit Me línan er þvi miður ekki til á Íslandi en það er hægt að panta hyljarann á feelunique.com (hér) og það er frí sending til Íslands!

post signature

3 comments:

 1. I should try this. The packaging actually makes it look super high end. :]

  // ▲ itsCarmen.com ▲

  ReplyDelete
 2. This sounds really good, my friend used to use the foundation and loved it! I haven't ever given the range a go but now I feel like I need to xx

  ReplyDelete
 3. Natalie Carlson BrownMay 26, 2015 at 11:23 PM

  I've been looking for a budget friendly creamy concealer. This one sounds lovely! :)

  ReplyDelete

Thank you for commenting! It means a lot x

Blogger Template designed By The Sunday Studio.