Friday, January 3, 2014

WHAT'S ON MY EBAY WATCH LIST | 1


Here are some of the items that have made it on to my watch list on eBay. I am a big fan of eBay, I think it's a great place to get stuff for affordable prices, especially clothes. They may not be the best quality but when it comes to trendy pieces, you probably won't be wearing them forever. I am not as keen on buying beauty products from eBay, unless I've really looked into the seller. Do you shop a lot on eBay?

//Hér eru nokkrir hlutir sem eru komnir á Watch List-ann minn á eBay. Ég elska eBay, mér finnst það frábær síða til að kaupa hluti á ásættanlegum verðum. Kannski ekki bestu gæðin en þegar kemur að trendum þurfa flíkurnar svosem ekki að endast að eilífu. Ég er hinsvegar ekki jafn hrifin af því að kaupa snyrtivörur á eBay, nema ég hafi rannsakað seljandann vel. Hefur þú verslað mikið á eBay?


4 comments:

Thank you for commenting! It means a lot x

Blogger Template designed By The Sunday Studio.