Saturday, February 15, 2014

IN MY MAIL BOXYesterday was a fun and busy day. I picked up two packages in the mail and did make up on five beautiful clients. The first package was from Tobi which recently started offering free international shipping. Of course I had to take advantage of that and I ordered two things, a lacy dress and a beautiful bralette. The bralette I got in a size Large and it fits nicely (very low coverage and little support though). Bralettes are usually designed for smaller breasts, but I love the trend and hate traditional bras so I'll squeeze into these beauties! Another lacy beauty I got is this gorgeous lingerie looking dress. I got it in Medium and it fits like a glove. Super happy with this piece and excited about wearing it out. Next is a package from Beauty Bay, the obvious piéce de resistance, the Urban Decay Naked 3 palette, which I had said I didn't want. After seeing everyone raving about it, I let in and bought this beauty (my Naked and Naked 2 would feel so lonely with out number 3, right?). I don't regret it yet, it is pretty gorgeous. I will have a more in depth post about it next week.

Have a good weekend everyone x

//Gærdagurinn var skemmtilegur og nóg að gera. Ég sótti tvo pakka í pósthúsið og farðaði fimm gullfallegar stelpur fyrir árshátíð. Fyrsti pakkinn var frá Tobi en síðan er ný byrjuð að bjóða uppá fría sendingu, ég þurfti auðvitað að nýta mér það og pantað mér tvennt. Blúndukjól og "bralette". Toppinn (bralette - er til íslenskt orð yfir það?) tók ég í stærð Large og passar hann mjög vel (hylur lítið og lítill stuðningur samt sem áður). Þessir toppar eru yfirleitt hannaðir fyrir lítil brjóst en ég elska þetta trend og þoli ekki venjulega brjóstarhaldara svo ég kreisti mér í þessar litlu gersemar! Annar hluturinn sem ég keypti er gullfallegur blúndu kjóll með undirfata innblástri sem er svo mikið í tísku í dag. Hann tók ég í Medium og hann passar fullkomnlega! Er hrikalega ánægð með hann og hlakka til að fara eitthvað fínt í honum. Svo var það pakki frá Beauty Bay, piéce de resistance, Naked 3 pallettan frá Urban Decay, sem ég var búin að segjast ekki ætla að kaupa. Eftir að hafa séð alla lofa þessa pallettu gat ég ekki sagt nei og pantaði mér eitt eintak (Naked og Naked 2 palleturnar mínar yrðu svo einmanna án númer 3). Sé ekki eftir því og hún er gullfalleg. Í næstu viku mun koma færsla um hana! 

Eigið góða helgi allir saman x


No comments:

Post a Comment

Thank you for commenting! It means a lot x

Blogger Template designed By The Sunday Studio.