Wednesday, March 19, 2014

NEW SHOES | TOBI
Tobi had 50% off sitewide not too long ago and I grabbed the opportunity and bought some goodies half off. I ordered this pair of shoes along with two pairs of earrings which I didn't get because they we're out of stock when it came to shipping my order. No problems though, they didn't charge me for anything but the shoes and they gave me another 50% off code and when the shoes arrived I got a free necklace. But back to the shoes! I have wanted a pair of Jeffrey Campbell Coltranes for ever. But since they are quite a bit out of my price range I decided on getting a knock off. I was pleasantly surprised when these arrived, they are very pretty and really comfortable. They cost 92 dollars but I got them for 46! I 100% recommend shopping from Tobi because they always have amazing deals going on. Free worldwide shipping and if it's your first order you get 50% off, plus they have 40% or 50% off the entire site quite frequently. Love these and will definitely be putting them to good use!

//Tobi var með 50% af allri síðunni fyrir stuttu svo ég notaði tækifærið og keypti mér nokkra hluti á hálfvirði. Ég pantaði þetta fallega skópar ásamt tveimur pörum af eyrnalokkum, sem ég fékk reyndar ekki því að þegar kom að því að senda þetta til mín voru þeir uppseldir. Ekkert vesen samt, því að ég var aðeins rukkuð fyrir skónna og fékk annan 50% kóða til að nota seinna. Þegar skónnir komu fékk ég líka frítt hálsmen með. En tölum um skónna! Mig hefur langað í Jeffrey Campbell Coltrane skó í mjög langan tíma. En ég á ekki nógu mikinn pening svo ég ákvað að kaupa mér "knock off" par. Skórnir komu skemmtilega á óvart en þeir eru mjög vandaðir og þægilegir. Þeir kosta 10.340 kr en ég fékk þá á rúmar 5000 krónur með afslættinum. Ég mæli klárlega með því að panta frá Tobi því það eru alltaf góð tilboð í gangi! Frí sending um allan heim, þú færð 50% afslátt af fyrstu pöntuninni þinni og það eru mjög oft 40 eða 50 % afsláttar af allri síðunni. Ég er mjög sátt með skónna og mun klárlega nota þá helling!


2 comments:

  1. Those are amazing looking shoes. I'd wear them!

    RIKKI POYNTER
    // RIKKI POYNTER, MAKEUP!

    ReplyDelete
  2. Ahh! Coltranes are just LOVE! Wish I could have a pair of my own! ♥

    ReplyDelete

Thank you for commenting! It means a lot x

Blogger Template designed By The Sunday Studio.