Monday, May 5, 2014

HAUL | INGLOT
INGLOT AMC EYELINER GEL 88, 77, 76INGLOT FREEDOM SYSTEM EYESHADOW 153 AND 154

I've been hearing AMAZING things about the black gel liner from Inglot. So last week when I noticed that my MAC Blacktrack was drying up, I made a little trip to Inglot. I went to make up school with one of the girl working there and she told me that they just started offering a discount for pros, so I signed up and got 20% off my purchase. Even though I only needed one black gel liner, I walked out of the store with 5 exciting products in my bag.

I got three gel liners, 77 (black), 88 (sky blue) and 76 (white). I will be doing an in depth review on these so stay tuned (so far I am loving them). I was looking at their huge selection of eye shadows and I decided to get two shades that I've been in love with ever since the store first opened. 153 and 154. These shadows are very shimmery, almost metallic and they are super pigmented and buttery smooth. 153 is a metallic mauve and 154 is a coppery, almost rose gold shimmery goodness.

Inglot has so many amazing products at such an affordable price point. I am so happy about my purchases and I will be making my trips to Inglot more frequent from now on.

//Ég hef heyrt ÓTRÚLEGA góða hluti um svarta gel linerinn frá Inglot. Í síðustu viku tók ég eftir því að Blacktrack frá MAC var orðinn mjög þurr, svo ég gerði mér litla ferð til Inglot í Kringlunni. Ein af stelpunum sem vinnur þar, Fanney, var með mér í förðunarskóla og hún benti mér á að Inglot væri byrjað að bjóða uppá pro afslátt. Ég skráði mig og fékk 20% afslátt af því sem ég keypti. Þó svo að mig hafi bara vantað einn svartan liner, þá labbaði ég út með fimm skemmtilegar vörur í pokanum mínum. 

Ég keypti þrjá gel linera, 77 (svartur), 88 (himinblár) og 76 (hvítur). Þeir eru á hlægilegu verði, 2100 krónur (1680 m. afslætti)! Ég mun gera ítarlega færslu um þá bráðlega. Inglot er með fáránlegt úrval af fallegum augnskuggum og ég nældi mér loksins í tvo sem mig hefur langað í frá því að búðin opnaði fyrst. 153 og 154 . Skuggarnir eru báðir ótrúlega "shimmery", nánast "metallic" (það vantar virkilega fleiri orð í íslenskuna). Þeir eru mjög pigmentaðir og mjúkir. 153 er kaldari "mauve" litur og 154 er hlýr kopar/rósgylltur litur. Augnskuggarnir eru á litlar 1200 krónur (960 m. afslætti)!

Inglot er með svo ótrúlega mikið af fallegum vörum og þær eru allar á mjög góðu verði. Ég er mjög sátt með nýju vörurnar mínar og mun ég klárlega fara oftar í Inglot á næstunni. 8 comments:

 1. Þessi blái eyeliner er mjöög sætur!

  ReplyDelete
 2. Ooh those eyeshadows are stunning, I've heard so many good things about Inglot, I just wish their website was easier to navigate :)
  xxx Claire
  http://wwwclairabelle.blogspot.co.uk/

  ReplyDelete
 3. Þessi blái!!!!!

  www.thorunnivars.is

  ReplyDelete
 4. Gorgeous shades!

  ReplyDelete
 5. That looks all soooo good! I really want to try Inglot!

  Could you check out my blog and follow it on bloglovin? I will follow back!
  I have a new post every day!

  Stay fancy!
  xxx Kelly-Louise

  fancysince1992.blogspot.de

  ReplyDelete

Thank you for commenting! It means a lot x

Blogger Template designed By The Sunday Studio.