Friday, March 7, 2014

CURRENT FAVORITES | #2
I haven't done one of these posts in forever. I have some new products I've been loving lately so I wanted to share them with you. I've got two bases, I haven't been wearing a lot of make up the last few months and when I have, I've wanted a natural look to the skin. The MAC Face and Body and Laura Mercier Mineral Powder have been my go to foundations, they are both really light on the skin and easy to work with. For brows I've been trying out the ELF Eyebrow Kit in Medium and I've been loving it, I only use the gel side and it glides on and looks really nice. I've been setting my brows with the Anastasia Clear Brow gel, trust me, they don't budge after using this. After hearing rave reviews on the Milani Baked Blush in Luminoso, I finally gave in to this peachy-coral goodness. It's pretty gorgeous. Lastly, both on my clients and myself, I love the MAC Pressed Pigment in Deeply Dashing. It's a pretty brown with glitter, great layered over MAC Constructivist paintpot. That duo is amazing for simple smokey eyes.

What are your current favorites?

//Ég hef ekki gert svona færslu í mjög langan tíma. Þar sem ég er búin að vera að leika mér með nýjar vörur uppá síðkastið ákvað ég að sýna ykkur mín uppáhöld. Ég hef ekki verið að mála mig mikið síðustu mánuði, ef ég hef hent einhverju framan í mig vil ég hafa það létt og náttúrulegt. Ég hef mikið notað MAC Face and Body og Laura Mercier Mineral Powder, báðir æðislegir farðar sem eru mjög þægilegir á húðinni og fljótlegir. Fyrir augabrúnirnar er ég búin að nota ELF Eyebrow Kit-ið í Medium mikið, ég nota bara gelið og finnst það æðislegt. Til að setja augabrúnirnar hef ég notað Anastasia Clear Brow Gel, treystu mér þegar ég segji að augabrúnirnar munu ekki haggast eftir að hafa notað það! Eftir að hafa heyrt góða hluti í nokkur ár um bökuðu kinnalitina frá Milani ákvað ég að prufa loksins vinsælasta litinn þeirra, Luminoso. Æðislegur ferskju-kóral litur. Síðast en ekki síst hef ég notað Pressed Pigment frá MAC í litnum Deeply Dashing mjög mikið uppá síðkastið, bæði á sjálfa mig og á kúnna. Það er frábært ofan á Constructivist Paint Pot fyrir einfalt smokey look. Æðislegur brúnn með glimmeri. 

Hvað ert þú búin að vera að nota uppá síðkastið?


9 comments:

 1. Verð að prófa Anastasia gelið!
  miss you xx

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Ég keypti þetta þegar ég var í USA!
   En annars er hægt að fá Laura Mercier til Íslands á kissandmakeupny.com og houseoffraser.co.uk :)

   Delete
 3. I've seen that e.l.f. eyebrow pallet on so many blogs recently, I've been debating picking up one for myself. How does the gel work? Is it like a tinted gel that tints the hairs? Or is it more like a gel blush or something that it adds color to the skin?

  Lovely post, as always!
  xxTanya
  minacoleta.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. A bit of both, the gel doesn't stick on to the eyebrows too well so I still use a clear brow gel on top. I would say it's a bit like using a gel eyeliner (but a lot more sheer)..
   Thank you x

   Delete
 4. Var einmitt að panta mér tvo kinnaliti frá Milani bæði Luminoso og Corallina, rosalega spennt að prufa! Hef bara heyrt góða hluti um þá :)

  xx

  http://iseybeauty.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Það eru einmitt litirnir sem ég á! Þeir eru báðir æðislegir x

   Delete

Thank you for commenting! It means a lot x

Blogger Template designed By The Sunday Studio.