Wednesday, October 15, 2014

NEW IN | YSL BLACK OPIUM PERFUME


YVES SAINT LAURANT BLACK OPIUM EAU DE PARFUM*

I spent last night at a little YSL party, a release party for their new Black Opium perfume. As I walked into the place I could smell the delicious Black Opium scent and I got very excited. The guests were spoiled and got gifted a bottle to take home, so I have been laying in bed sniffing it every since I got home (not really, but almost).

The scent is super sexy - warm and spicy with a hint of sweetness. I will spare you the confusion of me trying to describe the scent to you and I'll just tell you the notes : black coffee, white flowers and vanilla. It's a gorgeous scent packaged beautifully (it's YSL, so that's no surprise) - a sparkly black bottle, very rock-chick like the ads suggest. I can't wait to wear this through out the next months, I think it will become a favorite, it's a very "me" scent. Who knows, I might just turn into a mysterious rock-chick..

//Ég eyddi gærkvöldinu í skemmtilegu YSL partýi, kynningapartý fyrir nýjasta ilminn þeirra - Black Opium. Þegar ég labbaði inn á staðinn þá fann ég strax girnilega lykt og varð virkilega spennt. Það var dekrað við gestina og fengu allir flösku af þessum flotta ilm svo ég hef verið liggjandi uppi í rúmi síðan ég kom heim að þefa af ilmvatninu (djók, en ekki djók).

Lyktin er mjög sexy - hlý og krydduð með smávegis sætu. Ég ætla ekki að rugla ykkur meira með því að reyna að lýsa lyktinni svo ég ætla bara að segja ykkur tónana í ilmvatninu - svart kaffi, hvít blóm og vanilla. Lyktin er æðisleg og kemur líka í mjög fallegri flösku (þetta er YSL, svo maður á ekki von á öðru). Flaskan er svört og glitrandi, mjög rock-chick eins og auglýsingarnar gefa í skyn. Ég er hrikalega glöð að geta bætt þessum við í litla ilmvatnssafnið mitt (sem fer stækkandi, hægt og rólega) og ég veit að þetta verður í miklu uppáhaldi enda lyktin er mjög "ég". Hver veit nema ég breytist allt í einu í dularfullan rokkara.. 

PS. á föstudaginn starta ég skemmtilegum gjafaleik! fylgist með hér


2 comments:

  1. The packaging is luxurious! Gah, I can't wait to smell this!

    Reflection of Sanity

    ReplyDelete
  2. This probably has to be the YSL perfume known to man, I love it I cannot wait to purchase it.

    www.lovefromdrey.blogspot.co.uk

    ReplyDelete

Thank you for commenting! It means a lot x

Blogger Template designed By The Sunday Studio.