Thursday, July 9, 2015

REVIEW • CLINIQUE POP LIP COLOURBEIGE POP 04 (Perfect paired with a darker lipliner // fullkominn paraður með dekkri varablýant)

POPPY POP 06

I am pretty much a stranger when it comes to Clinique, I've tried a few things from the brand here and there but never major. I've been tipping my toes into the Clinique waters after receiving two of the Pop Lip Colour lipsticks and I gotta say, I'm impressed. 

The Pop lipsticks come in an array of 16 beautiful shades, I've got two; Beige Pop* and Poppy Pop*. Both lipsticks are very pigmented, buttery smooth and feel extremely comfortable on the lips. They have a soft sheen finish to them, not too glossy nor too matte - just the perfect in between. They last all day on the lips without feeling drying or bleeding into fine lines. 

Clinique calls it a "Colour+Primer" which at first had me thinking it was a gimmick but I forgive them because the formula is pretty perfect. All I know is that I want more - Melon Pop, I am coming for ya! Have you tried these? 

//Ég þekki ekki mikið til Clinique, ég hef prófað nokkrar vörur hér og þar en aldrei neitt almennilega. En fyrir stuttu fékk ég senda til mín tvo af Pop Lip Colour varalitunum frá merkinu og ég var sko ekki svikin!

Pop varalitirnir eru í boði í 16 fallegum litum og ég valdi mér Beige Pop* og Poppy Pop*. Báðir varalitirnir eru litsterkir, mjúkir sem smjör og mjög þægilegir á vörunum. Þeir hafa léttan glans - ekki glossaðir og ekki mattir, bara fullkomin miðja. Það besta er að þeir endast allan daginn á vörunum án þess að þurrka þær eða að blæða í línur.

Clinique kallar þá "Colour+Primer" sem mér fannst hálf hallærislegt fyrst en ég fyrirgef þeim það því að formúlan er nokkuð fullkomin. Ég veit allavega að ég vil fleiri - Melon Pop, ég þrái þig! Hefur þú prófað Pop litina frá Clinique?

post signature

2 comments:

  1. Beige Pop looks so good on you, unfortunately non of the shades in the collection appealed to me, even though I would love to try out the texture!

    victoriatheresia.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Both shades look so amazing on you! xx

    ReplyDelete

Thank you for commenting! It means a lot x

Blogger Template designed By The Sunday Studio.