Thursday, May 11, 2017

HOLY GRAIL NUDE LIP COMBO


Mig langar að deila með ykkur mínu go-to vara kombói. Þegar ég skvísa mig upp er ég ágætlega dugleg að breyta til í augnförðuninni en ég enda vanalega alltaf með sömu vörurnar á vörunum (takk íslenska). Þessar vörur framkalla saman mínar fullkomnu nude varir og mér finnst ég hrikalega kyssileg þegar þetta er komið á. Hér er uppskriftin :

I want to share with you guys my go-to lip combo. When I want to look my best I'm quite good at changing up my eye make up but I usually end up going with the same products on the lips. Together these products create my perfect nude lip and I think my lips look luscious and pretty. Here's the recipe :
MAC LIPGLASS - PINK LEMONADEHvert er ykkar uppáhalds varakombó? //What's your go-to lip combo?

post signature

No comments:

Post a Comment

Thank you for commenting! It means a lot x

Blogger Template designed By The Sunday Studio.