Monday, November 11, 2013

FOTD | RIMMEL KATE MOSS 107

FACE Loreal True Match in W3, Graftobian HD Glamour Creme Palette, MAC Well Dressed, Sleek Contour Kit in Light, EYEBROWS/EYES Anastasia Brow Wiz in Medium Ash, MAC Shroom, Jordana Fabuliner, MAC Shroom, Rimmel Scandaleyes in Nude, Maybeline The Falsies LIPS Rimmel Kate Moss 107.

These past two days have been pretty gloomy, I've been super tired and the weather has been terrible. So I decided to slap on some make up to feel a bit better. First off, as a base I used Loreal True Match foundation and to conceal under my eyes I used the Graftobian HD Glamour Creme Palette. For blush I picked good old MAC Well Dressed and then bronzed and highlighted with the Sleek Contour Kit in light. I filled in my eyebrows the Anastasia Brow Wiz in Medium Ash. On my lids I put on the highlighter from the contour kit and in the crease I used the bronzer shade. MAC Shroom in the inner corners and under the brow bone. For eyeliner I used Jordana Fabuliner for a bit of a flick and then Rimmel Scandaleyes in Nude on the waterline. Few coats of the Maybeline Falsies mascara and then I smacked some of the Rimmel Kate Moss lipstick in 107. Such a pretty color!

//Síðustu tveir dagarnir hafa verið hálf leiðinlegir, ég er búin að vera að drepast úr þreytu og veðrið er búið að vera hörmung. Svo ég ákvað að hressa mig við með því að skella á mig smávegis af make upi! Farði dagsins var Loreal True Match og síðan notaði ég Graftobian HD Glamour Creme Palette-una mína til að hylja undir augunum. Ég notaði gamla góða MAC Well Dressed á kinnarnar og Sleek Contour Kit í litnum Light notaði ég til að gefa mér smá lit og highlight. Anastasia Brow Wiz notaði ég fyrir augabrúnirnar. Ég notaði contour kitið aftur á augun, highlighterinn yfir allt og smávegis af dökka til að skyggja. Undir augabrúnirnar notaði ég MAC Shroom til að highlighta enn meir. Næst notaði ég Jordana Fabuliner í smávegis cat flick og Rimmel Scandaleyes í Nude á vatnslínuna. Nóg af Maybelline The Falsies maskaranum og síðan skellti ég á mig Rimmel Kate Moss varalitnum í lit 107. Æðislegur litur! og ekki skemmir fyrir að hann er ekki dýr.


PS. Giveaway í gangi, getur tekið þátt hér. Enn og aftur vil ég segja ykkur að til að deila þá þarftu að ýta á Share takkann fyrir ofan appið, appið deilir ekki fyrir ykkur x

12 comments:

 1. You are so gorgeous! That lip color is so beautiful on you x

  ReplyDelete
 2. I second Coco! Stunning! I have the Graftobian Palette and that lipstick, this post makes me want to wear both of them every day!

  ReplyDelete
 3. I love your lipstick, it looks amazing on you <3

  Jennie xo | sailorjennie.com

  ReplyDelete
 4. Hvar fannstu varalitinn? Finn hann hverki hérna á Íslandi :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Já Rimmel er ekki selt á Íslandi, en ég keypti hann á feelunique.com x

   Delete
 5. Sjúkur varalitur! Mikið ertu sæt elskulegust

  ReplyDelete

Thank you for commenting! It means a lot x

Blogger Template designed By The Sunday Studio.