Monday, March 3, 2014

TAG | THE PERFECT PALETTE


I find it fun to do tags on those days that I don't really know what to blog about. There are so many fun tags out there, I like the beauty tags the most (surprise, surprise!). This one is called the Perfect Palette Tag and revolves as you might have guessed, about palettes! I think it's safe to say that make up addicts love make up palettes, from the classic Naked palettes to the extremely colorful and bright Sugarpill palettes, everyone should be able to find a palette they like. But enough rambling, let's do this tag!

//Á dögum þar sem ég veit ekki alveg hvað ég eigi að skrifa um, finnst mér gaman að gera "tag" færslur. Það eru til svo mörg "tags" til, mér finnst þau sem fjalla um förðun og því tengt augljóslega skemmtilegust. Þetta "tag" er kallað Perfect Palette Tag og er allt um förðunar pallettur! Ég er nokkuð viss um að flestir förðunar elskendur hafi gaman að pallettum, frá klassísku Naked pallettunum til klikkuðu litapallettunum frá Sugarpill. Allir ættu að geta fundið sér sína fullkomnu pallettu. En nóg af rabbi, skellum okkur í þetta!

Best Packaging - Urban Decay Vice 2 
I bought this beauty in New York back in December. It is quite bulky but it's beautiful purple packaging is just so pretty. The best thing though, is that it opens itself when you press the button. 
//Ég keypti þessa elsku í New York í desember. Hún er nokkuð stór en hún er svo fallega fjólublá. Það besta er þó að hún opnast sjálf þegar þú ýtir á takkann.

Best Color Payoff - Urban Decay Naked palette
It's a known fact that the Naked shadows are very pigmented and soft like butter. My Lorac Pro palette is in very close second, but since I'll be mentioning that later I am going with my Naked palette in this. 
//Það er vitað mál að Naked augnskuggarnir eru vel pigmentaðir og mjúkir eins og smjör. Lorac Pro pallettan mín er rétt á eftir í öðru sæti en þar sem ég tala um hana seinna þá fær Naked pallettan þennan sigur.

Most Versatile - MAC Palettes
I have to go with my MAC palettes. I chose the colors myself and it's so exciting to see the palette fill up slowly. It is pretty expensive, but it's simply so much fun to create your perfect palette.
//Ég verð að segja að MAC palletturnar séu fjölbreytnastar. Ég vel litina sjálf og mikið er nú gaman að fylgjast með pallettunni fyllast hægt og rólega. Það er dýrt en svo skemmtilegt.

Best for Traveling - Wet N Wild Vanity palette
I love my Wet N Wild Vanity palette for traveling. It's tiny but it has a lot of great shadows (plus it's so affordable that if it breaks, you won't be devastated). To be completely honest, I usually pack at least 3 palettes for travelling (oops).
//Ég elska Wet N Wild Vanity pallettuna, hún er pínkulítil en með 6 frábærum augnskuggum (svo er hún svo ódýr að ef hún brotnar þá er ég ekki miður mín). Til að vera samt alveg hreinskilin þá er ég vön að taka minnst 3 pallettur með mér þegar ég ferðast (úbbs).

Biggest Regret - Urban Decay Naked 2
I simply don't like it that much! It has some nice shadows (that matte black is great) but I never find myself reaching for it. 
//Ég einfaldlega er ekki aðdándi! Nokkrir fallegir skuggar (matti svarti er æði) en ég nota hana svo sjaldan.

Best Color Names - theBalm Meet Matt(e) Nude
theBalm always has the best names. The Meet Matt(e) is simply so funny. On the front it says Size Matters and every shade has a male name, Matt something. For example Matt Hung, Matt Garcia and Matt Wood.
//theBalm er alltaf með æðisleg nöfn. Meet Matt(e) er einfaldlega of fyndin. Framan á stendur Size Matters (stærðin skiptir máli) og heita litirnir allir karlmannsnöfnum, t.d. Matt Hung, Matt Garcia og Matt Wood.

Least Used - Coastal Scents 88 
This was my first palette, which should mean I used it tons, but I haven't. I get overwhelmed with all of the colors and don't know what to chose! The only reason it looks so used is because I've dropped it on the floor so often and my little cousin gets to play with it when she's visiting.
//Fyrsta pallettan mín en hinsvegar ekki mikið notuð. Það er svo margir litir til að velja úr og ég einfaldlega veit ekki hvað ég á að velja! Ástæðan fyrir því að hún lítur svona illa út er afþví ég hef misst hana í gólfið endalaust oft og litla frænka mín fær að leika sér með hana þegar hún er í heimsókn. 

Most Used - Lorac Pro
My Lorac Pro palette is my absolute favorite. It's perfect shades, amazing mattes and extreme pigmentation! I reach for it almost every time I do make up, it's perfect.
//Lorac Pro pallettan mín er algjört uppáhalds. Gullfallegir augnskuggar, frábærir mattir og brjálæðislega pigmentaðir! Ég nota hana nánast alltaf þegar ég er að farða, hún er fullkomin.

Most Loved - Lorac Pro 
I'm a cheater and I have to say the Lorac Pro again, because it's perfect and I love it.
//Ég verð að svindla og segja Lorac Pro aftur, hún er fullkomin og ég elska hana.

Desert Island
I have to be annoying and say none (or my MAC palettes). I am pretty sure that I wouldn't need a make up palette on a desert island, I would have such a gorgeous tan that I wouldn't even need make up!
//Ég verð að vera leiðinleg og segja engin (eða kannski MAC palletturnar). Ég er nokkuð viss um að ég myndi ekki mála mig mikið á eyðieyju. Plús ég væri svo hrikalega sæt og tönuð að ég myndi ekki þurfa þess!

I TAG EVERYONE 

2 comments:

  1. Ohh you have so many pretty palettes! I love the colours in the original naked palette <3

    Jennie xo | sailorjennie.com

    ReplyDelete
  2. You have some amazing palettes <3 love the Urban Decay one most xox

    www.tartanbones.com

    ReplyDelete

Thank you for commenting! It means a lot x

Blogger Template designed By The Sunday Studio.