Monday, March 2, 2015

VIDEO | COLLECTIVE HAUL - MAKE UP, CLOTHES AND OTHER STUFFYesterday I filmed my first haul video, I was a bit worried that no one would want to see it so I asked on instagram and everyone said YES! So here it is, my first (and definitely not last, 'cause you guys know I like shopping) haul video. It's mostly make up (that I bought myself and some stuff I recently got from PR) along with some clothes and other stuff. I am getting tired of saying this but the video is in Icelandic, sorryyyy (I need to grow some balls and film a video in english for you lovely people). Hope you are having a wonderful monday!

PS. I have a lot of exciting products coming up on the blog these next weeks x

//Ég tók upp mitt fyrsta "haul" myndband í gær! Ég var ekki alveg viss hvort ég ætti að setja það inn og spurði á Instagram og þar sögðu allir JÁ! Þannig hér er það, mitt fyrsta (og klárlega ekki síðasta þar sem ég er shopaholic) haul video. Flestar vörurnar eru förðunarvörur (bæði sem ég hef keypt sjálf ásamt nokkru sem ég hef fengið frítt) en ég sýni líka flíkur og fleira. Ég mun fjalla um einhverjar af vörunum sem ég sýni í myndbandinu hér á blogginu en þið megið endilega láta vita ef þið viljið ítarlega færslu um eitthvað. En endilega horfið og eigið frábæran mánudag x

No comments:

Post a Comment

Thank you for commenting! It means a lot x

Blogger Template designed By The Sunday Studio.