Wednesday, April 9, 2014

FOTD | MAKE UP STORE MICROSHADOW MAYA
FACE | MAC Strobe Cream, MAC Studio Fix Powder, MAC Pro Longwear Concealer, Nars Laguna bronzer, Milani Luminoso blush, theBalm Mary Lou-Manizer EYEBROWS | ELF Eyebrow Kit in Medium, Anastasia Clear Brow Gel EYES | Lorac Pro Palette (White and Taupe), Make Up Store Microshadow Maya, Cherry Blossom Individual Lashes, Maybelline Big Eyes mascara LIPS | MAC Hue

In my last post I told you guys that I got a goodie bag from Make Up Store. In that goodie bag there was an eye shadow that I had been looking at, the Microshadow in the shade Maya. It is literally the most gorgeous blue eye shadow I've seen! It's also smooth as butter and insanely pigmented. This was the first eye shadow I've tried from Make Up Store and I must say, I am very impressed. When I saw the shade, my head imminently went to a colorful winged eye. I tried it and I loved the way it looked, a simple look with a pop of color. The eyeshadow is from their June line called Milk.

//Í síðustu færslu sagði ég ykkur að ég fékk goodie bag frá Make Up Store. Ég var virkilega ánægð að sjá að í mínum poka var einn augnskuggi sem ég hafði verið að dást að. Microshadow í litnum Maya, í hreinskilni sagt fallegasti blái augnskuggi sem ég hef séð! Mjúkur sem smjör og fáránlega pigmentaður. Þetta var fyrsti augnskugginn sem ég hef prufað frá Make Up Store og var ég ekki svikin, nú langar mig mjög að prufa fleiri. Þegar ég sá litinn fyrst, fór hugurinn strax í litríkan liner. Ég prufaði að nota augnskuggann með smávegis blöndunarvökva (minn er frá Hard Candy en það eru til svipaðir í MAC og Make Up Store) og ég er mjög sátt með hvernig það kom út. Frábært fyrir sumarið en augnskugginn er einmitt úr Júní línunni sem kallast Milk.

PS. Ég minni á gjafaleikinn sem er í gangi á facebook síðunni, getur tekið þátt hér.

4 comments:

 1. Beautiful! I've always wanted to try Makeup Store products badly xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. You should! Everything I've tried out so far has been amazing x

   Delete
 2. Wow!! Rosalega fer þessi litur þér vel :*

  ReplyDelete

Thank you for commenting! It means a lot x

Blogger Template designed By The Sunday Studio.